Dag 1 på höstlovet

Då var första dagen på barnens höstlov avklarad...

Idag har jag och Lotta haft dagläger med temat dressyr. 13 härliga elever och 3 stallvärdstjejer deltog. Jätteroligt! Det har varit 2 pass ridning, teori, lek, flätning av hästarnas svansar och manar och mycket skratt. Dagen avslutades med att barnen red märke 1 galant och sedan blev det Chirres goda fika som vi alla älskar.

Efter ridlägret hade jag lärlingskurs med 8 tjejer. Roligt när så många vill bli lärlingar på våra underbara ridskolehästar.

Imorgon är det dags för fritids. 8-16. Imorgon är det 13 barn anmälda till fritids. Max 10 per dag. Undra hur det gick till? Men kul kommer det att bli. Sedan är det lärlingskurs mellan 16.15-17.30

/ Camilla


Höstlov

Hej,

Nu går vi in i vecka 44 vilket innebär höstlov för våra barn.

Jag vet att många har sovit i stallet natten tills idag på en spökövernattning som vår ungdomssektion har anordnat. Man kan ju undra hur mycket eller kanske lite dom har sovit??

Så i veckan kommer jag säkerligen få höra massor utav spökhistorier. Barnen brukar även fråga.. Camilla är det sant att dom slaktade kor här förut.. Camilla är det sant att man kan höra en tjej sjunga i sadelkammaren om man är där inne själv när det är mörkt... Vi får väl se hur det blir i år..

Den här veckan är det fullt med aktiviteter i stallet. Imorgon har jag och Lotta ett dagläger för barnen mellan 8-16. Temat för daglägret är dressyr.

Tisdag till fredag har jag fritids för alla barnen 8-16. Max 10 barn per dag. Jag vet att det fanns någon plats kvar någon utav dagarna om någon är intresserad. På fritids är det mycket lek och bus. Vi tar hand om våra underbara kaniner och självklart vår söta Mirabelle.

Jag har även en lärlingskurs för dom barnen som vill vara i stallet 2 dagar i veckan och sköta om en specifik häst. Lärlingskursen är mån-fre 16.15-17.30. Denna kurs är kostnadsfri.

Massor utav kurser och träningar kommer att ske denna vecka och dem flesta aktiviteterna är fulla vilket är superkul!!

Hoppas vi ses i veckan!

Är ni intresserade utav att veta mer så hör av eller gå in på vår hemsida www.ntrk.org och kontakta någon utav personalen.

/ Camilla


Kaninerna

Hej, här kommer bilder på alla våra stallkaniner.
Bild 1. Narcissa
Bild 2. Gucci
Bild 3. Prins
Bild 4. Lady Gaga
Bild 5. Fluffen
Bild 6. Nina
Bild 7. Fluffen och Ninas ungar
bild 8-10 Fluffen och Ninas ungar. Födda 17 oktober. 2 stcyekn till salu. 200kr styck.Ring 0733238692 om du vill veta mera om kaninungarna.
/Camilla

Linn, Agnes och Milla

Hej vi leker häst! Det är kul men det är roligare att rida hästarna här i ridskolan! Det är roligt att vara med kaninerna! Det är gott med chokladflingor här i stallet mumsfilibaba. Om en timme är kaninhoppning vi längtar! Vi gillar stallfritids jättemycket!


Bella och Fia

Idag har vi varit hos en häst som heter Mirabelle. Vi har borstat en häst som heter Måns. Vi har fått en ny kanin som heter Narcissa. Nina har fått kaninungar. Och det är tre stycken. Vi har hoppat med kaninerna.
Bella och Fia
Bella och Fia
Den nya kaninen Narcissa
Den nya kaninen Narcissa

Dags att åka till stallfritids

Hej, de flesta kvinnor åker till sitt jobb med snygga handväskor. Själv åker jag varje dag till jobbet med en skitig transportbur med en liten kanin i..

Grannarna undrar säkert vad jag egentligen jobbar med. På förmiddagarna åker jag iväg i kjol och kavaj. Alltid sminkad!

På eftermiddagarna åker jag iväg i stallkläder (ibland lite väl smutsiga) och med en transportbur..

Roligt om dagarna har jag i alla fall:)

/ Camilla


Bilder

Här kommer lite bilder från stallfritids


Datakurs

Hej, nu har jag skapat en blogg för er alla som vill läsa lite mer om vår fritidsverksamhet på nyby Torshälla ridklubb.

Första inlägget får handla om personalen som just nu är på datakurs. Maria är just nu inte så road.

/ Camilla- fritidsledare på ridskolan


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0