Barbacka i snön

Idag var det riktigt kallt ute *burr* 9 tappra fritidsbarn kom till stallfritids idag. Vi skulle göra rent alla kaninburar riktigt ordentligt idag och plötsligt var det ganska många barn som antingen lekte med kaninerna eller med varandra.... Valentina kämpade på jättebra och tillslut var det superfint inne i burarna och i bur-gången. Valentina och jag gjorde i ordning en bo-hörna till Lady Gaga eftersom hon snart ska få ungar. Spännande att se när ungarna kommer! När vi var färdiga med allt kanin-fix tog vi ut Jeltsin och Mirabell och idag red vi barbacka på Jeltsin. Barnen gillade att få lite värme om rumpan när de red. Mysigt!!! Jeltsin fick lite extra lydnadsträning av Frida som kom och hälsade på idag också. Jeltsin var riktigt svettig innan han fick komma in. Två killar var på fritids idag också, kanske är det en ny måndagstradition??? En tjej ramlade av Jeltsin i traven men i övrigt var det mest som en vanlig måndag på stallfritids tror jag. Kram till alla fantastiska barn som jag får busa med på stallfritids, ni är fantastiska!!! Jag jobbar på torsdag igen och jag hoppas vi ses då!!! <3 anna

Hej på er

Nu är det snart dags för hemfärd. Jag skulle lätt kunna vara här flera veckor till. Men ska bli kul att komma hem till er också.

Just nu sitter vi på en restaurang i khao lak. Idag har vi legat på stranden. Tyvärr är det inte lika bra väder här i khao lak som det var nere i Phuket-kata.

Vi var och besökte en ridanläggning. Tyvärr får ni inga bilder från det, då det inte var den bästa synen.

Annars är allt bra här. Ses på fredag.

Stora kramar Camilla


Galopp i snön

11 spralliga fritidsbarn var med ute och red Jeltsin idag. Alla hann både travade och skrittade och alla provade rida utan stigbyglar. Vi hade besök av Frida som hjälpte barnen och som även red lite med oss. Frida och Jeltsin blev ett riktigt team och de galopperade flera varv ute i snön. Annars var det lek och bus i ridhuset, kaningos och förberedelser inför helgen. När alla kaniner skulle in för kvällen var Guccis bur tom..... Jag hittade henne vid Narcissas bur och efter en liten lekstund i snön ville hon följa med mig in. Nu önskar jag alla barn kaniner och hästar en riktigt härlig helg så ses vi på stallfritids nästa vecka! Snögaloppshälsningar anna

Bra start på veckan

Måndagens fritids var en rolig dag! 10 härliga barn kom till fritids och vi skrattade massor tillsammans. Direkt efter mellis fick kaninerna komma ut och alla burar städades fina. Det var kaninhoppning både inne och ute. När kaninerna hoppat så de var alldeles trötta tassarna fick de mysa i sina ute-burar. Leken fortsatte nere på ridbanan och tävlingen som barnen lärde mig heter Flaggan. Jag förstod ganska bra hur den gick till men det hjälpte inte, jag kom i motståndarlagets fängelse i alla fall.... Barnen skrattade massor!!! Marielle och jag tog ut Mirabell och Jeltsin och till barnens stora förtjusning hann alla barn rida på Jeltsin ute. Vi var ute med hästarna mellan 16.00 och 17.30. Barnen var jätteduktiga och hjälpte varandra. En av dagens stora höjdpunkter tror jag var att det var två killar med på fritids idag, Mattias och Tobbe. Mattias red för första gången men Tobbe gjorde en toppeninsats som ledare så Mattias hade riktigt skoj. Hoppas Mattias och Tobbe kommer till fritids igen och att de tar med sig fler killkompisar. Det är så roligt med både killar och tjejer i stallet! Innan fritis stängde tog vi in hästarna och gjorde dom riktigt fina och alla kaniner fick komma in i sina renstädade burar. Kvart över sex sa jag hej då till sista fritidsbarnet och åkte hem. Jag har haft en rolig första dag som fritidsfröken och jag längtar redan till fredag då jag ska jobba igen. Hoppas många av er kommer då så ska vi ha ännu en rolig dag tillsammans! Kram till er alla! /anna

Thailands hälsningar

Hej på er alla blekfisar ;)

Jag ville bara säga att jag mår så bra! Hoppas ni också gör det!

Här är det varmt och härligt. Ska snart jag gå upp på rummet och inta sängen. Imorgon ska vi hyra mopeder hela dagen för att åka runt och se vad som finns här kring Phuket. Tänkte försöka mig på att åka till en ridskola som finns här.Får se om jag hittar den. I så fall ska jag ta massa kort och visa er när jag kommer hem.

Hoppas ni tillsammans med kaninerna och hästarna mår bra! Saknar er faktiskt!

Puss och Kram Camilla


:(

Jaha då var det sista dagen då :( känns lite konstigt att lämna att för 2 veckor:/ men då veckor går fort!

Stallfritids är ju jag och mitt jobb :/ men ni får bra vikarier.

Jag kommer säkert inte kunna slita mig från bloggen så ni får väl hålla utkik. Ni ska veta att jag verkligen kommer tänka på er. Sakna er kommer jag också göra!

Satt inne hos Mirabelle idag och fick massor utav pussar. Det är så härligt :)

Här kommer lite bilder från idag. Hittade chokladflingorna i kylen idag ;) man vet aldrig vad man hittar där när barnen plockat undan.

Ha det bra!


Bildproblem

Har problem med att lägga ut bilderna från appen i telefonen. Så har ni skickat alla bilder till Ipaden får vi se om det går att ladda upp dom genom den appen.


Måndag igen..

Då var det måndag igen. Idag var det 12 härliga barn på stallfritids. Var av ett barn var Stella. Stella är alltid så rolig att lyssna på, hon säger så roliga saker. Det här är ett exempel.

Stella fixar mitt hår med hästgummi snoddar. En snodd går sönder och landar på golvet då hon säger.

Vart tog den vägen. Den flög ju ner. Hur kunde den flyga?

Så söt!

När jag sedan stod och diska och hon hade tagit kort på mitt hår, som ni ser på bilderna frågar hon mig. Bor du själv? Nej svarar jag då. - nehe vem bor du med? - jag bor med Eddie. - jaha men skicka bilden på ditt hår till honom. Tror du han blir glad då? Det tror jag. Han kommer tycka den är skit snygg! Haha

Idag var set även Bellas tur Att rida eller kanske flyga på Jeltsin på lektion.
När jag sedan precis skulle åka hem, kände jag på mig att det hände något. Jag gick då och kollade i ridhuset, mycket riktigt! Bella hade ramlat av. Jeltsin hade blivit lite busig i galoppen, som jag tror att några fler utav ridskolehästarna var nu när det blivit lite kallt. Ni ser även ett spår av Bellas avramling.

Jag fick även en frisyr utav Wilda idag och på en utav bilderna skulle jag se trött ut. Tycker ni jag lyckades? Det tycker jag ;)

Go kväll!

 

 

 

 

 

 

 


Veckoslut..

Då var det fredag igen.. Idag har det varit lek med Jeltsin och Mirabelle. Dom flyttade in i ridhuset där dom lekte i sin hage tror jag.

Sen vart det även tårta för avramlingen igår. Tack Fia för det.

Trevlig helg :)


Stallfririds

Igår på stallfritids hade vi julgrans plundring och sen red vi även lite på Jeltsin.

Idag var vi inte så många på stallfritids. Så då passade vi på att rida på Viking och Jeltsin. Självklart fick även Mirabelle vara med och gå runt i ridhuset. På 6 barn vart det endast 1 avramling. Idag var det Fias tur på Jeltsin. Men allt gick bra! Får vi se vad det blir för tårta.

Go kväll ;)


Bilder till föregående inlägg

Förlåt för dålig uppdatering. Jag har haft problem ned att ladda upp föregående inlägg. Men nu så..


Sista heldagen!

Imorgon är det fritids dom vanligt igen på eftermiddagarna.

Idag har jag haft 12 barn som varit hela dagen på stallfririds.

Vi har som vanligt pysslat med kaninerna och Mirabelle.

Men många målade även ansiktsmålning på varandra och dom lekte pirater och piraterna hade även några pirathundar.

:)

Kram Camilla


Zally

Nu har vår älskade Zally åkt till sin nya ägare. Tror hon kommer att få det jättebra.


Första veckan på det nya året

Då var även denna vecka slut. Året började med en 4 dagars jobbvecka. :)

Idag har Lotta och jag haft ridläger, med temat dressyr. Alla har varit som vanligt jätteduktiga.

Wilda har även idag varit med mig på ridlägret. Våran lilla hjälpreda. Medan dom andra tjejerna som var med på ridlägret red så fick Wilda rida lite på Jeltsin.
På förmiddagen skrittade vi ut, samtidigt som jag ledde Mirabelle. Det var lite halt ute idag.

På eftermiddagen så var tanken att vi skulle skritta lite runt stallet och så började det också. Ända tills vi kom till kaninerna där dom äldre tjejerna var som är med under dagen som hjälpredor. Dom höll då på att hoppa själva men när vi kom fanns det ju en häst att hoppa med.
Så varför inte.. Hoppa med Wilda.. Som aldrig hoppat tidigare. Men Wilda är inte blyg inte, så hon hoppade på hon. Det slutade med 2 avramlingar, men en glad Wilda som första gången har både hoppat och ramlat av! Självklart var det ju första gången hon ramlade av också. :) men det gick bra! Hon fick ju faktiskt både hoppa och gallopera.

Nu har vi helg, så laddar vi batterierna tills på måndag.

Ha en bra helg. Kram Camilla


Sista dagen på fritids för den här veckan..

Som sagt.. Sista dagen.

Idag har vi hunnit med lite mera spa, Mirabelle, Jeltsin, kaninerna, spel, ansiktsmålning mm.

Imorgon är det dags för dagläger igen. Denna gång med temat dressyr.

På måndag har några skolor stängt och även fritidsverksamheten på skolan.
Självklart öppnar jag då upp fritids mellan 8-16 på måndag. 80kr inkl. Barnpassning, frukost, lunch, fika och massor av andra roligheter.
Det är alltså ingen ordinarie fritidsverksamhet på måndag. Utav den öppnar upp som vanligt igen den 11 januari.

Dagen avslutades även med vuxen barn ridning. Det var många som var med, vilket är jätteroligt. Kanske kan hända att någon förälder har träningsvärk imorgon. Eller? ;)

Nu är jag trött och ska därför laga lite mat och sedan sova för att kunna vakna upp till en härlig dag imorgon också.

Ses!!

 


Giftemål

Idag har jag äntligen gift mig!! Med mannen i I peace med en chipspåse i handen ;)

Jag fick först 3 timmar spa på morgonen, sen på eftermiddagen blev det giftemål.

Så imorgon kommer jag inte. För då är jag på kärleksresa ;)

Vi har även hunnit med Mirabelle, Jeltsin och kaninerna.

Fick även reda på att i alla fall göstens eleverna är lediga på måndag. Så för er som är intresserade blir det ev. Heldagars Stallfririds på måndag. Kontakta mig om ni är intresserade.

Till frukost gjorde vi även ett parningsschema till kaninerna. Vem som skulle para sig med vem. Jag tyckte även att vi kunde para en hona idag, men kom även på att eftersom dom är drektiga i 1 månad och jag snart åker på semester så kanske det inte var så bra idé. Kanske inte så schyst att låta mina vikarier ta hand om kaninungarna. Så jag sa att vi får nog vänta någon vecka med det... Bara det att.... På lunchen kom dom uppspringande och sa att 2 kaniner var lösa.... Gucci....och.... Prins....Suck!!!.....vi får väl se hur det slutade....

Som ni märker så har min mobil även kommit lös idag.

Här kommer bilder från dagen.

Stallfririds äger fettttt!!!!

/ Camilla


Dag 2 på ntrk fritidsspa!

Igår började leken med en frisörsalong. Efter ett tag vart det en spa anläggning. Leken slutade med att jag var med i ensam mamma söker. Alla barn var mina egna barn, och imorgon som är idag skulle jag göra mitt stora val! Valen stod mellan Eddie och Freddie (min sambo heter Eddie).

Efter valet skulle jag gifta mig med den valda manen. Därför gjorde dom mig bröllopsfin. Jag fick en snygg håruppsättning med massa glitter. Jag fick även snygga naglar både händer och fötter. Avslutades med fotmassage. Det var jätteskönt!!

Nu fortsätter leken..

 

 

 

 

 


Veckoslut

Nu har ännu en vecka gått! Veckan har gått väldigt fort. Men det brukar väl gå snabbt om man har roligt. Eller?

Idag har Lotta och jag haft dagläger med tema hoppning. Tittade lite när dom red på slutet, vad duktiga dom har blivit! Det märks att många är med på extra aktiviteter, tävlingar mm.

Bjuder nu på lite bilder. Bl.a. När jag, Wilda, Chirre och Sofie var ute på promenad med våra djur på promenad imorse. Chirre red på sin häst, Wilda red på Jeltsin, jag gick med Mirabelle och Sofie gick med sin hund Jack.

Även en bild på Wilda till hennes mamma Sofia. Hon ville att hon skulle se att Jon faktiskt red på Mirabelle.

Även en bild på Sofia från förra veckan när hon ramlade av Jeltsin. Så kan det gå när inte svanskappan är på!

På en bild är det Sandra efter hon ledd hästarna. Hon var trött som en babian.


Sen är det lite andra härliga bilder från veckan.


 image description


image description



image description


image description


image description


image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description
 

 

 

 

 

 

 


RSS 2.0