GOD JUL

Stallfritids framtid VT-13

Nu är det klart att stallfritids kommer få en fortsättning januari tom mars 2013.

Ridklubben kommer att finansiera stallfritids med egna medel då ingen extern finansiering har hittats, detta från 8 jan- 29 mars.
Vi har sökt medel som vi ännu inte fått svar på. Vi hoppas kunna få en fortsättning även efter mars.
För att ridklubben ska kunna finansiera denna verksamhet kommer stallfritids kosta 80kr/ dag för dem som är medlemmar och 100kr/dag för icke medlemmar. Medlemsavgiften är 250kr och betalas/kalenderår. I priset för fritidsverksamheten ingår mellis, barnpassning och alla roliga aktiviteter med våra fantastiska fritids djur!
Ni kommer fortfarande ha möjlighet att köpa mellanmålskort för 10 gånger till en kostad utav 800 kr för medlemmar och 1000 kr för ickemedlemmar.
Det kommer inte att vara några fasta platser, utan ni fortsätter att anmäla era barn per SMS eller telefon när ni planerar att ert barn ska tillbringa sin em på stallfritids. Anmälan är viktig för vår planering.

Öppet tiderna kommer att bli följande;
Mån- Ons 14.00- 18.00
Torsdagar stängt
Fredagar 14.00- 17.30

2-4 januari har stallfritids öppet 8-16 till en kostnad utav 150 kr. I priset ingår frukost, lunch, fika, barnpassning och massa roliga aktiviteter. Anmälan sker på anslagstavlan i stallet. Max 12/platser per dag.
Sportlovet 8-16 till en kostnad av 150kr/dag. Anmälan sker som vanligt på anslagstavlan i stallet.


//Camilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0